reklamblogg

Nu har jag låst upp här igen och allt, då kan väl den som är arton eller flera år än så gammal se till att leta upp evenemanget "Till minne av själ och pophjärta" på facebook, tar reda på det kluriga om hur man bär sig åt för att få infinna sig på Kåren utan problem den 18 paril. Sedan även göra det förstås. För då spelar vi. Ja, facebook är enda sättet, det är den där jäkla Anders fel. Hänger man aldrig på facebook kan man väl ringa honom istället, eller kanske mig.

Kommentarer
Postat av: lojsanpojsan

Jag lider med dig lika mycket som jag lider med mig själv! (om inte mer för att vara snäll) Jag fick ju ytterligare två st som hoppade av i fredags pga skada. Lathet är värre, lätt! Förjävligt! Dumma apiga bajskorvar :o Dock känns det sjukt jobbigt att inte kunna vara med i koreotävlingen pga andra, när man gjort sånt jäkla jobb och folk kommer ner för att titta.. Hur som. Jag har tyyyp börjat lösa det och det är två veckor kvar tomorrow! Hinner du komma ner btw? Skulle vara galet kul! Erik har ju 18års fest då också! Dagen efter eller nått..

Hoppas allt löser sig, du kommer på något! Om du känner att det blir för stressigt så kolla upp om man kan avanmäla.. Anyway - Jag gillar inte dem som hoppade av! Hhmf på dem! Kör hårt i Borååeees tills vi hörs. You're a superwoman darlin'! ;);)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback