moderaternas uppkoppling

Om man som jag, bor ovanför Borås kontor för nya moderaterna, kan man surfa på deras trådlösa uppkoppling. Jag skulle alltså om jag ville, kunna sitta här och blogga på bekostnad av de där läskiga typerna som springer ut och in genom dörren på hörnet om dagarna med sina portföljer som säkert bara är till för syns skull. Men vi har ju egen uppkoppling. Det räcker väl att jag spelar jättehög musik så ofta jag kan för att störa lite.

Fast jag skulle bra gärna stannat någon av dem på gatan och sagt "Ni kanske borde skaffa lösenord till erat trådlösa nätverk, eller låter ni alla människor ta del av ERAN uppkoppling som NI betalar för?"


SÅ HIMLA GOTT

Modifierad potatisstärkelse, socker, glukossirap, surhetsreglerande medel (E330, E331), stabiliseringsmedel (E420), arom, färgämne (E160e), emulgeringsmedel (E471), ytbehandlingsmedel (901).Och jag har en hel ask för mig själv. Ännu en gång.

inte idag inte


ännu en natt bestående av inte mycket alls

Jag trodde verkligen att det skulle bli nej till FRA-lagen.
Jag trodde verkligen det, innerst inne.
Jag längtar så till nästa val.

(Förresten, angående Sveriges landslag, sover dem inte ordentligt?
Får de dricka alkohol under större turneringar?)


Och det är ganska irriterande, att nästa helg, är jag på släktträff med ungefär 60 okända personer som inte alls är släktingar till mig, när jag kunde kunde varit på Peace & Love. Faktum är att jag är inte lockad av själva festivalen alls. En kväll förra året var mer än tillräckligt mer om det en annan gång, eller inte alls, men Thåström, Caesars, och The (International) Noice Conspiracy på samma ställe... ja, det är lite störigt. The Hives, Kaizers, Mano Chao.. HÄSTPOJKEN!!!

Nej, nu skojade jag. Min syster sitter i en säng bakom mig och har fastnat vid basen. Robin börjar spela fyra i rad med mig på msn. Vad som helst, bara inte sova. Det här blir en lång natt. Kanske lite mer oboy? Det var senast... hum, i högstadiet, eller nåt...


alla unika, ingen speciell

För några timmar sedan gick jag förbi en till synes mycket trött Gudrun Schyman på Malmö Central.
Glad blev jag, nästan utan att veta varför.

Sedan tänkte jag, om vi människor är produkter av våran omgivning och andra människor som på något sätt finns i våra liv, vilka är vi då? Är vi något när vi är ensamma? Det slutar alltid med att jag hamnar på svaret; Nej. Det känns allt lite jobbigt, att konstatera det. Men, jo, såklart vi är någon, utan andra. Eller? Om vi nu är det, har det något värde? Handen på hjärtat, ingen vill vara ensam. Ingen människa klarar sig utan kontakt med omvärlden en längre tid utan att skadas på något vis. Jag är så säker på det. Man kanske kan anse att den påverkan man råkar ut för av sin omgivning också är en slags skada. Men åh så värt det! Gemenskap och närhet, är ju oväderligt. Hur som helst drar jag en hastig slutsats; ingen människa är oskadd. Ingen är riktigt original om man tänker på det. Men vad ska man göra åt saken? Inte vill jag sluta lyssna på progg bara för att min pappa gör det och jag kanske då skulle framstå som en produkt av min förälder. För jag är ju det. Dessutom kanske det kan vara en skön grej att skylla på när man gjort något som av en del andra är lite mindre acccepterat?


"Jag kan inte hjälpa att jag slängde skräpet på marken, alla andra gör ju med så ändå, så vad spelar det för foll?"

eller

"Jag kan inte hjälpa att jag måste vara med i Idol när jag sjunger bra, för det är den enda vägen, alla gör så."


Ja ni märker ju. Farligt nära dagisnivå. Det är alltså omoget, att vika sig? Man ska helt enkelt tänka till lite själv. Men att gå och bli ensam, det är ju inget man vill. Vi strävar efter att bli så självständiga, samtidigt som man vill höra hemma någonstans. Vara med likasinnade. Jag tror faktiskt folk väljer lite, om de vill satsa mer på att vara självständiga, eller höra hemma någon stans. Det tråkiga är att många nog inte riktigt ser skillnaderna, och att de två olika sakerna GÅR att kombinera. Om man är duktig, vill säga. Och det är man ju sällan. Nybörjare i livet är man, vart man än går nästan. Men ack så tråkigt det vore annars.
Ju.

Jag vet verkligen inte varför jag började tänka på detta när jag såg Gudrun, men nu ska jag tillbringa några timmar i min säng. Ursäkta min usla meningsuppbyggnad ikväll, men det är sent och mitt te har tagit slut för länge, länge sedan.

God natt.


neråt bakåt

Svider som inte så alls väl blandad apelsinjuice på morgontorra läppar.
Bittert i hela munnen.

Måste bara svälja ordentligt.


Tre

Så många coop konsum var jag tvungen att
besöka innan jag fann tutti frutti-tablettaskar.
Helt sanslöst!

Inte kan man tro att jag befinner mig i huvudstaden, men så är fallet.

För övrigt; om något är fint i både med- och motvind, då vet man att det är fint på riktigt.
Så ere.

Lyssna på Cobra Charlie

Ja, gör det!
Det är nämnligen precis vad ni borde göra istället för att läsa min blogg.
Här står ju inget ändå.
Jag säger inte varför ni ska lyssna, men gör det.

Tackhej.


och sådära

jag har insett att jag gör för mycket för att kunna blogga om något meningsfullt.
men jag känner inget tvång att blogga så äh.

kanske, när sommaren börjar, eller det har den ju redan gjort förresten,
vad menade jag?

jo, när lovet börjar, då kommer jag inte ha så fasligt många dumma saker i mitt huvud (och nej jag pratar inte om skolan eller någon annan, det är ganska bra att den har mig sysselsatt. andra saker tänker jag på helt enkelt. sommaren ska ju lösa sådana problem. så att alla bara bryr sig om vart det vackra vädret befinner sig i juni, juli augusti eller vart villapriserna är högst och sånt.)

då, då kanske jag skriver om något meningsfullt. eller så gör jag inte det.
som om det spelar någon roll, som martina skulle sagt.
för övrigt förstååååår jag bara inte varför jag bor i ett så varmt land.
jag måste flytta till sibirien när jag blir stor.

nu ska jag måla, ja det ska jag.
riktigt satans mycket och fint ska jag måla, hejdå på er!!