cafeteria

"om du är städsugen finns det baguetter med röra"


(idag så tog jag guldmagistern förresten, för den som vill känna sig nöjd rekommenderas detta starkt. för den som  vill vara utan eventuella magkramper rekommenderas det inte. något jag däremot kan rekommendera till alla är spagetti med créme fraîche. väldigt gott. MEN INGA KRYDDOR FÖR GUDS SKULL)


Kommentarer
Postat av: Emil

Jag antar att du talar om skolcafeterior. (Det finns väl inga andra cafeterior. Det heter ju fik om det är utanför skolområde.)



Idag annonserade vår cafeteria med sitt telefonnummer, och att man kunde ringa och beställa mat. DET är roligt. Som att man inte kunde gå den lilla biten till cafeterian för att beställa.

Du kanske aldrig har varit i Tranås, men vår stad lider verkligen av storhetsvansinne.

Nyligen har vi lagt 3,5 miljoner på att sätta upp julbelysning på hela storgatan. Det ser ut som att man är i staterna nästan.



Det roligaste av allt inom storhetsvansinnet: Om du någon gång får för dig att åka tåg hit, kommer du upptäcka att tåget kan ankomma på spår 11.



Det finns bara två spår.

Postat av: amanda

hahhahahha, det kan vara något av det roligaste jag läst den här månaden! och ja, det gäller skolcafeterian, fast jag tycker allt utanför skolområde kallas för café mest. i alla fall av alla tjejer i min klass, de säger café jätteofta, eftersom de fikar precis hela tiden.



våran skola ska bli konantlös, och nu ska man alltså handla allt i cafeterian med kort. även om man bara ska ha en dumle för 1 krona. för säkerhetens skull, säger dem. och när jag tänker efter gällde det hela kommunen och alla gymnasieskolor. känns mest som att folk inte kommer orka handla.



och borås stad (inte borås kommun, det här är en stad minsann, kom de på för ett par år sedan) har börjat satsa på det här med att linda in hela, verkligen HELA träden i belysning under julen, så där som på liseberg. det blir väl något mer träd per år, däremot kan de inte tänka sig reparera de simpla slingor som suttit utmed den längsta av alla gator och gör det finare i en större del av staden.



synd

2008-11-19 @ 09:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback