sommarslut

Idag åker jag till Lund.
Och så är det.

Detta överlever jag genom att lyssna på Elenette, hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

är det årets band?

det är årets band.

2008-08-17 @ 21:23:02
Postat av: emma

jag är i stort behov av en blandskiva från dig, jag är helt ute ur leken efter tre veckor ute i skogen i norra skåneland! vill göra en skiva till dig med, men med vad? får lite prestationsångest, du är ju så bra på musik, du kanske tycker att jag är gammal och mossig ;) Äh, jag tar väl någon gammal Owe Törnkvist-dänga, "vi dansar rumba i engelska parken..ladida"

Kram!

2008-08-19 @ 13:29:11
Postat av: Anonym

Det är väldigt nära till tårar på Grabbarnas, märker jag.

Magiskt men tragiskt, som han säger. Västgöten.

2008-08-19 @ 22:51:46
Postat av: amanda.

Till Anonym överst, jag är beredd att hålla med på den punkten.Till Emma, jag fixar en skiva på stört! Du får den nästa gång vi möts. Jag tänkte faktiskt på det tidigare idag, att jag snubblat över så mycket ny musik i sommar att jag måste dela med mig.Till Anonym underst, famför allt eftersom det är sista spåret på EPn, ja. Magiskt? Var då någonstans?

Postat av: Anonym

Magi går inte att ta på, med andra ord kan jag inte peka ut var den infinner sig. Men något magiskt med låten är det allt. Den är svår att hålla sig till över huvud taget, man vet knappt om man vågar sjunga med.

För övrigt var anonym en och samma, och egentligen inte särkilt anonym alls. Det är bara lite för mycket begärt att man ska ta sig tid att skriva i både namn, e-postadress och hemsida. Det tar ju en hel dag.

2008-08-21 @ 20:36:43
URL: http://emilbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback